Čekaj, buljaka i Pomo nemaju pojma, ali eto, tip koji ti je prodao katalitičku pećnicu je stručnjak jer 20 godina prodaje bijelu tehniku? Kakav on ima feedback od kupaca? “Štef, zeznuo sam se kaj sam zel pirolizu, odapela mi pećnica, daj mi katalitičku kaj duže traje” ne vjerujem da je rekao itko ikad.
I sam imam pećnicu s pirolizom (Electrolux EOC5751AOX, ako je nekom važan model), koristi se često, piroliza bar tri puta godišnje i u 8 godina su mi odapele dvije žaruljice s g10 grlom koje sam zamijenio unutar 15 sekundi. Da danas odapne pećnica, opet bi kupio s pirolizom jer je to super stvar. Možda su katalitičke pećnice isto super, pojma nemam jer ih nisam koristio, ali na pirolizi niti imam nekih dijelova koje moram mijenjati niti bilo gdje ostaje neka prljavština.
Imao sam “stručnjaka” koji postavlja kuhinje dugo vremena i koji me odgovarao od indukcije “jer kaj će mi struja kad imam plin”. Uzeo sam indukciju s plinom, iako ne bi plakao ni da sam uzeo samo indukciju. Da sam uzeo samo plin, kako me “stručnjak” savjetovao, lupao bi glavom o zid kad bi vidio kako radi indukcija. No neznanje je valjda blagoslov.