View Single Post
Staro 23.01.2006., 23:36   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Pomo
Samo me zanima zašto pljuvanje po asusu. Lite-on kao firmu ne želim komentirat, ali proizvodi od asusa su mi se uvijek sviđali, samo što si ih nisam mogao priuštit.
Hm, Lite-on je najveci proizvodjac drive uredjaja.

Ima najbolje tehnicare po svemu sto sam saznao iz industrije.
Software-ski naj azurniji u implementaciji i podrsku koju osim Matroxa mislim da nema nitko... (Odgovor isti dan)

Upravo su oni dali gomilu software-a (besplatnog) za testiranje i identifikaciju. Nevjerovatno ne korporativnog ponasanja firma (za sada)

Tascam/Teac ima vise sektora....

Za ovu Ausus pricu nisam znao jer me nije bas ni zanimalo to pratiti. Asus kad hoce je dobar , ali bezobraznije podrske medju imenima njegovog kalibra zasigurno nema.

Dovoljno je vidjeti Asus forume gdje se ljudi zaklinju da zbog lose podrske nikad vise nece kupiti niti jednu Asus plocu.

Ovdje je problem ne imena vec neceg drugog.

Nesto sto se nekoc zvala ekonomska klasa danas vise ne postoji, danas je to skart. U svakom proizvodnom (automatiziranom) procesu dolazi do gresaka, uvjek bude par iz svake serije koja je kaput. Nista posebno. Ali nekoc bi se to rastavilo uzelo sto je korisno a ostatak u smece (ili nadam se u reciklazu)

No danas to vise nije potrebno jer oni znaju da imaju trzista za koja se moze to slati uz male preinake. Sjecam se dobro kad mi je lik u Milanu gdje su imali Philips sklapanje rekao : "Za koga je, dobro je"

Mi smo u bivsoj Yu imali 6 firmi koje su provjeravale na svakoj posiljci da li roba odstupa (sigurnost, specifikacije...)

Pa je tako Yu Inspekt sjecam se vratio citavu seriju Yoko TV-a koji su trebali ici u tada popularne lance free shop-ova, jer su (malo) odstupali normama sigurnosti. Moze li si to danas HR priustiti na trzistu koje izvozi maglu i dim jedino

Kolio danas ima takvih inspekcijskih firmi ?

Pametnome jasno.

Prijatelji imaju u servisu externi Asus koji radi svaki dan nonstop, ali radi se o top modelu externjaku koji ocigledno je radjen pouzdanije. Dok je ova Teac/Asus/Pasus sirotinja od prvog dana kad sam je cuo jasno dala na znanje da nece dugo.
Visage je offline   Reply With Quote