View Single Post
Staro 22.10.2020., 06:00   #211
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
Mommi, kako vjerujem da si istrazio vec ovo sta cu te pitati da ja ne trazim. Kakve su ti opcije ako kojim slucajem podstanar prestane placati stanarinu i rezije i ne zeli izaci iz stana (tipa promjeni brave čak)?

hipotetska situacija iz pakla, ali vjerujem da si razmisljao o tome ako rentas duze vrijeme.
Moj stari je rentao poslovni prostor jednim ljudima kojima nije baš išlo, bili su iskreni i rekli mu da će malo kasnit sa rentom. Stari je bio ok i pričeko je..
Oni su bili skoro tri mjeseca unutra da nisu platili, a nisu platili niti režije. Stari ih je otero, novce nikad nije vidio i kaže da mu se sa sudom neda zajebavat jer bi se načeko i popušio još para. A tad nismo ni imali para da si platimo sudske troškove..

Druga situacija je bila da se lik odjednom samo pokupio iz prostora u kojem je promijenio brave, a ključ nam nije ni dao pa smo morali provaljivat u svoj prostor. Na svu sreću taj je bar okrečio cijeli prostor i platio cijelu godinu unaprijed, a izišo nakon 6mj.

Sve je bilo sklopljeno ugovorom, ništa na ruke. Uglavnom treba tražit polog unapried, sigurnije je.
domina je offline   Reply With Quote