Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.10.2020., 00:06   #52188
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Sjedala su definitivno bolja nego prije, ali i dalje preširoka u odnosu na ostale aute u klasi. Imam 5 brzina, da. Ne znam je li samo do sjedala, ali auto mi se čini udobniji, a osjetim da je zadnji kraj čvrsto prizemljen, nema poskakivanja više toliko kao na zadnjem kojeg sam vozio. Mislio sam prvo da je do potrošenosti ovjesa, ali ovaj sad ima skoro duplo više km.

Uglavnom, nije Golf loš, ali previše nelogičnosti ima. Zovu me iz firme, trebaju zapisati kilometražu i pitaju me koliko kilometara auto ima. 20 minuta sam čačkao po oba sustava i tražio tu informaciju...NEMA.

Kad ti pokaže kilometražu? Samo kad ugasiš auto...

Nisam skužio da mi na komandnoj ploči pokaže ako mi upali svjetla po danu (pozicija za automatsko paljenje svjetala, tmuran kišni dan, ali dan), a ako pogledam na prekidač za svjetlo, tamo svjetli toliko slabom zelenom bojom da je po danu ni ne vidiš. No, bitno da oznaka te "Auto" opcije svijetli žarko narančastom
Pretpostavljam, pošto ima 5 brzina, da se radi o 1.6TDI sa 105KS?
Koliko imaš km na satu?

Pričaj mi o nelogičnostima - moj nema ni senzore ni kameru, staro dobro parkiranje preko retrovizora , sreća pa sam magistrirao te mi kamera baš i ne fali. Senzori bi ipak dobrodošli, ali VW ima takvu glupu politiku s tom opremom da je nevjerojatno.
Imam i perače farova, a nemam ksenone...mislim - watdfak?
Al ajd - bar ima guzogrijače pa mi odlično dođu sad u ovim hladnim jutrima .

Inače do sada nisam preferirao golfove, ali sam si počeo razmišljat da bi si ga možda i mogao uzet kad vratim ovaj službeni, isto bi zeo variant model ali turbobezinca, sa što više opreme i DSG. A bacio sam oko i na Seat Leon combi, koji sa skoro istom opremom i motorom i DSG-om košta nekoliko tisućica manje od golfa (želja mi je nabavit Cupra combi verzija, ali vidjet ćemo )