Najgori savjet koji možeš dati čovjeku.
Kao da se rušenje zida ne čuje, ili u zgradi susjedi ne znaju da je bivši stanar otišao. A znaš kakvi su susjedi?
Bez pristanka i suglasnosti drugih ništa ne raditi, vjeruj mi, naučio "hard way" još kada sam s starcima živio.
Konretno, dobar prijatelj i poslovni kolega je nedugo kupio 2. stan. Stan je super, ali ima jednu manu, a to je razmještaj kuhinje. Pa je otišao do susjeda drugih da vidi kako su ono riješili i većina njih je probila u kuhinji rupu i dobili su open kuhinju s šakom za sjediti. I tako je i on odlučio. Pozvao statičare, dobio suglasnost susjeda (ali samo ovih na svom katu), kontaktirao predstavnika stanara i sve bilo dogovoreno i super. Čak je najavio radove sljedećih xy dana u internoj facebook grupi, gdje su svi stavili "lajk" ili "thumbs up".
Jedno popodne oni štemaju, dolazi susjed s 2-3 kata niže od njega, da "što se radi sused?" stil. Frend objasni, susjed brutalno ljubazan, popio radler s njim i još mu DAVAO SAVJETE KAKO DA NEKE STVARI NAPRAVI JOŠ BOLJE. I ode susjed van, za 15 min u internoj grupi na facebooku (gdje je i moj frend član), objava da se u stanu xy ruši zid bez dozvole, bez statičara, bez pristanka stanara i da će ga tužiti gradskim stanovima... Susjedi...