Citiraj:
Autor bertone
Nemreš isključiti, imaš u postavkama ali nemreš maknuti kvačicu,... i je problem u gradu, ali ima i prednosti ako imaš DSG mjenjač jer ti AAC kad je gužva može sam zaustaviti auto, ugasiti motor i ponovno samostalno krenuti kad vozilo ispred tebe krene.
|
Ma ručni je, 5 brzina, što je fenomenalno kad zadnje 3 godine voziš različite aute iste klase koji svi imaju 6 brzina pa već refleksno ruka ide na mjenjač i traži gdje je 6.
Ima i opcije Normal, Sport, Comfort i Eco za tempomat. S time se još nisam igrao, probat ću, možda se stvari promijene na bolje.
Uglavnom...Astra koju sam do sad imao je space shuttle za ovo što se tiče jako puno stvari, ali s pozitivne strane, ovaj 7.5 ima dosta jači paket opreme pa sad i osjetim ono što se ovdje pričalo za stražnji ovjes. Ovo što sad vozim i osnovniji paket opreme koji sam kratko vozio početkom godine su dva različita auta.
I dalje mi nije jasno kako je moguće da VW ima adaptivni tempomat i brdo nebitnih gluposti od opreme, ali nema parking senzore. Nije da mi trebaju, jer me Astra izludila s pištanjem dok stojim na semaforu, a oko mene prolaze pješaci. Dobro će doći tišina dok stojim...ali očekujem sad to od takvog auta u današnje vrijeme.
Nakon što sam nedavno vozio i V40, mogu reći da je uz sitne primjedbe, Astra jedan od kompletnijih auta u toj klasi. Ne mogu vjerovati da hvalim Opel, ali zaslužuje priznanje. Tko traži "Golf" klasu auta, idite probati Astru.