Citiraj:
Autor gaggo
Pozdrav ekipa,
moze mali prijedlog za mali komplet, nazalsot mi financije ne dozvoljavaju vise od toga, no uzeo bi rado neku kombinaicju zvucnika ili zvucnici plus pojacalo.
Htio bi si sloziti dva stereo zvucnika ili neki 2.1 system, po mogucnosti ili aktivan, pa izbjegnem pojacalo ili pasivno, pa bi s pojacalom.
Spajalo bi se na telku, imam phillips pus6704 koji mi je na zidu objesen, namjena filmovi i youtube. sad zvucnike, najradije bi uzeo neke stand zvucnike, koji bi stavio na pod kraj komode koja se nalazi ispd tv-a a na samoj komodi ili sub ili pojacalo ili nest drugo. Cijela prostorija je nepravilnnog oblika, pa mi nema smisla neki 5.1 sustav radiit, zato stereo pa nek se zvuk lomi kako hoce.
Imate neki prijedlog za neki komplet gdje je cijena max2500kn? I ima tko neko iskustvo s auna zvucnicima? Pitao sam par poznanika za njih i svi kazu samo jedno, super izgledaju, ali ne znaju kak zvuce?
|
Za dva i po soma kuna nećeš naći nešto novo, a da ima samostojeći zvučnik, čak ni kod kineza. Tih auna bi se klonio, ipak.
Preporuka je Tangent ampster II pojačalo - ima ga kod naših trgovaca, novo - i onda ti ostaje oko tisuću kuna budžeta da probaš naći u SH neke solidne zvučnike. Taj tangent ima BT i digitalni ulaz za TV, radi se o D klasi pojačala sa solidnim zvučnim rezultatima, a trebao bi imati i nešto garancije
Za soma kuna bi trebao moći u oglasu pronać malo veće zvučnike starosti cca 10tak godina, koji bi vjerojatno bili neki ulazni floorstand modeli poznatih marki tj. lagani za pogon s tih otprilike realnih 25w RMS snage, što ih Tangent ima.