Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.10.2020., 21:46   #52168
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pitanje...

Dobio Golf 7.5 kao službeni i imam problem. Ima tempomat, ali je radarski tempomat. Postoji li mogućnost za isključiti taj radarski dio i koristiti tempomat vulgaris bez te gluposti?

Izludit će me... Kod paljenja tempomata, bira se udaljenost na kojoj želim biti od auta ispred sebe. Izaberem najmanju koja je negdje oko 5-6-7 metara. Kako sam navikao voziti na tempomatu i van autoceste, tako ga uključim kad se vozim i po Slavonskoj, Zagrebačkoj, Horvaćanskoj, zelenom valu...svugdje gdje se možeš voziti po ograničenju i da ti se zeleno samo otvara.

Problem je u tome što ako se vozim s tempomatom i netko mi se ubaci u traku, auto sam počne kočiti dok ne stvori opet taj razmak od 5-6-7 metara i velike su šanse da me netko iza napuca.

Sustav je ok, ako se voziš 130+ na autocesti i staviš da tempomat reagira na 50 metara, ali bilo kakva druga upotreba je katastrofa u usporedbi s tim da ga sam mogu dozirati koliko treba.
Mislim da ne, jedino se da nastelat da zapamti na kojoj je bio udaljenosti, a ne default na srednju.
Nema pomoći osim da kad ti se neko ubacuje lagano drzis gas i tako mu nedas da usporava.

Koristim ga po gradu il kad nema nikog il kad je full gužva pa da nemoram drkat gas/kocnica stalno....ovo između kad ima dosta autiju ne valja, pogotovo jer drzi vecinom prevelki razmak i svako se uvaljuje
vga killer je offline   Reply With Quote