View Single Post
Staro 20.10.2020., 15:40   #813
BoTiA
Registered User

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Jel valja šta ovaj HT-ov Intek DVB-T2 prijemnik? Gledam Strong 8541 i njega za druge televizore koji nemaju DVB-T2. Ja sam sebi na početku godine uzeo 8209 koji mi nije baš nešto, sučelje i daljinski je bezveze, meni to nije nešto bitno, ionako na TV gledam samo kad je neka tekma, ali ipak bi htio da je za dedu i baku nešto što je malo više user friendly, pogotovo kod daljinskog, a na YT-u su videi o unboxingu i setupu pokazali da je taj 8541 ipak malo nešto više user friendly.

Prolistao sam malo temu pa vidim da nije baš taj Intek nešto, mislim da će ipak biti taj Strong 8541.
ja nemam primjedbi na Intek, slika na panasonic plazmi je dobra, prijamnik se ne grije i ne smrzava, brz je u mijenjanju kanala, daljinac, iako tanak, lovi odlično, ne mora se usmjeriti direktno da bi ulovio signal i to mi je najveća prednost. HDMI kabel u paketu. Nisam ništa snimao na USB niti gledao s USB-a, to me više i ne zanima

minus:
- kad prebacujem program, prve dvije sekunde je slika lošije kvalitete, kasnije je sve OK

EvoTV programe slabo gledam ... nije mi to bio primarni razlog za kupnju.

Signal lovi bolje od panasonic plazme, sve je stabino

EPG je dostupan, mogao je biti i pregledniji .. slova su sitna, vjerujem da je i kod drugih slicno

Zadnje izmijenjeno od: BoTiA. 20.10.2020. u 15:47.
BoTiA je offline   Reply With Quote