View Single Post
Staro 20.10.2020., 01:18   #2525
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Autor hakija Pregled postova
Meni sutra dolazi pa se neckam dal ga uzmem ili vratim...dosta para a nije mi neki upgrade napsram 7T. Cak razmisljam o S20 FE ediciji....

Usrali s tim kamerama jao...bas me to smeta + pocetna cijena je too much!

Kako su ti fotke naspram 7T, ima kakve razlike, pogotovo ta ultrawide?
Na prvu. Fotke su bolje. Boje su vise true to life boje nego na 7T, na 7T su izrazenije a na 8T mi vise slice na gcam. Ali sutra isprobam u identicnim uvjetima.
Meni ultrawide na 7t nije valjala, tu je OK. Macro na kraju nije tako ni los.
Ja sam zadovoljan. Uglavnom sutra cu probati usporedbu jednog i drugog da budem i sam siguran.

Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Zanima me

Trajanje baterije, onako na prvu? Ekran u usporedbi sa 7T. Da li je bijela baš bijela ili je malko žućkasta? Može li se podizanjem pred lice otključati ekran ili se mora stisniti power tipka pa tek onda prepozna? Koliko je brz fingerprint? OIS kod snimanja videa, kako si zadovoljan? Oxy 11, jel šaren poput Samsung UI i kakav je za koristiti? Kompliciran, fluidan? Puno pitanja znam, ali na bilo šta da odgovoriš
Logika mi nalaze da je ergonomija dulja od 8 Pro modela jer ima manji ekran sa manjom rezolucijom a prakticki isti kapacitet. A svakako vise od 7T, s cijom baterijom sam bio zadovoljan. 2 simice u pogonu, 4 email racuna sa kalendar syncom, slack, whatsapp, viber, sve u pogonu, drzao je bolje nego ikoji mobitel prije njega. Vidjet cu kroz par dana kad se sve poslozi.

Ja inace punim sa 15-20% pa do 90-95% recimo, nevjerojatno je da to napuni za 20ak minuta.

Bijela je bijela. Neznam ako moze lice otkljucati bez pritiska ali ja to nebih niti htio, kad ga podignem, pogledam notifikacije bez da se pali ekran, to mi je zgodnije nego da se pali. I ako ima sta, double tap na ekran i otkljuca mi se instant. Fingerprint je uzasno brz pa i otkljucavanje preko lica, nisam mislio da moze brze od 7T. Oxygen11 mi je pozitivan napredak, bio sam skeptican sto se pise ali nije, ostali su doslijedni i nije toliko saren kao samsung ui. Fluidnije je i ima super mikro animacija na svakom koraku.
musso je offline   Reply With Quote