19.10.2020., 16:17
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Autor musso
Danas mi stigao 8T, uzeo pop-up box odmah nakon eventa predstavljanja. Dobio extra original case i wireless sluške gratis.
Prelazim sa 7T i nisam požalio. Software i GUI je dodatno ispoliran u 11ici. Razliku sa 90hz na 120hz vidim (i moja žena).
Fizički gabariti su identični, pozicija selfie-kamera sa strane je mnogo bolja nego kapljica u sredini.
+ dobivam punjač s kojim mogu pogoniti i Macbook..
Na 7T me živcirao loše implementiran adaptive brightness, nikako da proradi kako spada, čim je malo tamnije (s prednje strane) u puno situacija bude pretaman screen i stalno manualno povećavao brightness. 8T to handla bez greške. Negdje sam pročitao da je to jer senzorima gledaju i prednjom i stražnjom stranom na količinu svjetla u okolini.
7T nema horizon light - non-sens!
Na 7T swipe s krajnje lijevo izvlaci nekakav oxygen widget holder koji je useless a na 8T je google news. Osobno sam to koristio kao glavni news tool i meni je to ogroman plus. Samo sada ne otvaram google app.
AOD mi nije bitan, mislim da je attention taker i radije imam preview notifikacija kada primim mobitel u ruku bez paljenja ekrana.
Ultrawide kamera na 7T se nije sredila sa niti jednim updateom. Naime osim izobličenja na rubovima za koju se može paliti kompenzacija, imam i cirkularno izobličenje u sredini slike koje je isto i sa i bez kompenzacije, pre-loše. Čak si mislim da zbog toga reklamiram na garanciju. Volio bih vidjeti ako i netko drugi sa 7T ima taj problem..
Falit će mi jedino pošteni makro mod sa 7T i silver-frost mat boja.
Ako nekog išta zanima, pucajte.
|
Zanima me
Trajanje baterije, onako na prvu? Ekran u usporedbi sa 7T. Da li je bijela baš bijela ili je malko žućkasta? Može li se podizanjem pred lice otključati ekran ili se mora stisniti power tipka pa tek onda prepozna? Koliko je brz fingerprint? OIS kod snimanja videa, kako si zadovoljan? Oxy 11, jel šaren poput Samsung UI i kakav je za koristiti? Kompliciran, fluidan? Puno pitanja znam, ali na bilo šta da odgovoriš 
Zadnje izmijenjeno od: locks. 19.10.2020. u 16:26.
|
|
|