Tema: Košarka
View Single Post
Staro 19.10.2020., 14:55   #4875
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
potpisujem sve ovo gore napisano jer su to činjenice, a ne tvoj subjektivni stav, svejedno cijenim što nas tu i tamo podsjetiš

činjenice su i da je dottore navijao za Orlando dok se nije pojavio Harden, znamo da Gilbert voli Arenasa (no shit Sherlock!), ali me živo zanima za koga ti navijaš jer si u zadnje vrijeme tolko žuči bacio na sve i svakoga da je jedino moguće da navijaš za Sacramento Kingse, pokoj im duši

Pa zar nije kristalno jasno da Ante pije vodu iz Kraljičinog zdenca?

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova

Paradoksalno baš zvuči kad se zna da su najviše od koristi ozljeda protivničkih igrača imali baš oni

i kakve to veze ima s time što sam rekao da su zdravi bili praktički nepobjedivi? Baš nikakve, hehe

Citiraj:
2018 ih je Houston imao na konopcima i da CP3 nije otišla zadnja loža na 3:2 ubili bi ih jer su ovi tad baš imali igru za njih.
Pa 2017 kad su Spursi meli pod sa njima 30 razlike pa su uključili Zazu Pachuliu da se ništa ne prepusti slučaju, od tada su se korigirala i neka pravila u nba po tom pitanju. Je bila prva utakmica serije, ali zašto ne ozljediti najboljeg protivničkog igrača ako se ima prilika.
Ne spominjem sad uopće aspekt ''nečasnog udruživanja'' i 4 loša ubiše Miloša nakon što ih je King smlatio bananom, , ali ako je itko imao sreće sa ozljedama protivnika imali su oni. Pa i bez Duranta 2015 ih je King meo dok se nisu ozljedili Love i Irving.
Uza svu tu sreću sa ozljedama protivnika, imali su i suce na svojoj strani jer se gurao brend GSW žestoko, samo protiv Houstona (nakon ozljede CP3 ??) su im dozvoljavali ilegalne blokove čudo.[/QUOTE]A jesi ga namljeo svega

Čuj, neću niš posebno komentirati, nema smisla dovoljno si se diskreditirao komentarom o Spursima na temelju jedne tekme.

Al zanimljivo kako ga seruckaš oko sreće Warriorsa s ozlejdama nadugo i naširoko, a s druge strane ti je King imao istu situaciju u finalu dvije godine ranije kad je Curry igrao ozlijeđen hehe

Citiraj:
Bez Duranta , a sa Klayom , Curryem i Draymondom uz popratni orkestar prošle godine protiv Raptorsa imaju skor 2-6, s tim da su ih razbucali Rapsi sve 4 u Oaklandu. Toliko o tome, ugasili ih kao opušak.

Ko opušak, ha, pa kak su onda oni tek ugasili Kraljicu godinu dana ranije

Citiraj:
I zapamti, tek ćeš sad vidjeti koliko zapravo vrijede, neće se ti momci više osladit naslovom nba niti će izać sa zapada u poziciju da ga brane. Šta su jamili, jamili su nek se tuku nogom u guzicu hehe
Ni ne moraju što se mene tiče, ja ti nisam navijač GSW-a (doduše sam ih volio gledati prije dolaska Duranta), tek mi dobro dođu da trolam Kraljičine podanike . Ugasili su 3 puta puta Kraljicu zabivši ju u čikobernicu, sasvim dosta najslađe prvi puta kad su uzeli titulu favoriziranoj Kraljici kao potpuni outsajderi hehe

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.10.2020. u 16:41.
Roberto je offline   Reply With Quote