View Single Post
Staro 19.10.2020., 13:02   #2522
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Danas mi stigao 8T, uzeo pop-up box odmah nakon eventa predstavljanja. Dobio extra original case i wireless sluške gratis.

Prelazim sa 7T i nisam požalio. Software i GUI je dodatno ispoliran u 11ici. Razliku sa 90hz na 120hz vidim (i moja žena).
Fizički gabariti su identični, pozicija selfie-kamera sa strane je mnogo bolja nego kapljica u sredini.
+ dobivam punjač s kojim mogu pogoniti i Macbook..

Na 7T me živcirao loše implementiran adaptive brightness, nikako da proradi kako spada, čim je malo tamnije (s prednje strane) u puno situacija bude pretaman screen i stalno manualno povećavao brightness. 8T to handla bez greške. Negdje sam pročitao da je to jer senzorima gledaju i prednjom i stražnjom stranom na količinu svjetla u okolini.

7T nema horizon light - non-sens!

Na 7T swipe s krajnje lijevo izvlaci nekakav oxygen widget holder koji je useless a na 8T je google news. Osobno sam to koristio kao glavni news tool i meni je to ogroman plus. Samo sada ne otvaram google app.

AOD mi nije bitan, mislim da je attention taker i radije imam preview notifikacija kada primim mobitel u ruku bez paljenja ekrana.

Ultrawide kamera na 7T se nije sredila sa niti jednim updateom. Naime osim izobličenja na rubovima za koju se može paliti kompenzacija, imam i cirkularno izobličenje u sredini slike koje je isto i sa i bez kompenzacije, pre-loše. Čak si mislim da zbog toga reklamiram na garanciju. Volio bih vidjeti ako i netko drugi sa 7T ima taj problem..

Falit će mi jedino pošteni makro mod sa 7T i silver-frost mat boja.

Ako nekog išta zanima, pucajte.
musso je offline   Reply With Quote