View Single Post
Staro 08.03.2003., 01:24   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Talking Zanimljivo

Šta ono Hungary ide na račun onih diskva I (diote) B (udalasi) M (aloumni)

Šalu na stranu, dakle DAT je jedina ozbiljna stvar kojoj iole vjerujem samo je nešto SCSI i košta kao dva ŽivaŠrot (HGSpot za neupućene) računala eko-tec klase, a i mislim da su i oni u ljubavnoj vezi sa mobitelima (vidi ljubavni trokut). To je skupo, MUO baš ne doživljavam preterano pouzdanim i rijetka je zvjerka. Da kupiš još jedan HDD to je besmisleno, CDi i DVDi, ... ?

DVD je nepouzdaniji od CDa, dakle kupi hrpu Verbatim SuperAZO + Crystal media (provjeri da su Mitcubiši kemikal) i sve snimi puta dva. Ja se za većinu stvari ne brinem jer svi to presnime od mene tako da negdje vani postoji barem 5 kopija svega ne pretjerano osobnog. Znaći sve skripte koje sam napisao, svi programi koje sam napravio za kartiranja, nacrtnu, geologiju, ... su kod barem jednog frenda sa faxa. Osobne stvari su u My documents pa imam na fizički drugom disku backup, pa onda to jednom mjesečno prebacim na CDRW. Ništa nije 100%

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote