View Single Post
Staro 18.10.2020., 10:27   #1763
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
mene zanima kojeg trzisnog udjela? AMD izgubio trecinu trzisnog udjela od cega.. AMD nije drzao 60% trzista i da sada drzi 40% i to je ogroman plan.
Kada tvrtka izgubi trećinu tržišnog udjela, odnosno padne sa 30% na 20% to je JAKO VELIK pad.

Čak i da se radi o najlošijem portalu na svijetu, kada netko izgubi trećinu tržišnog udjela i to u predvečerje izlaska novih proizvoda od strane konkurencije koja je već i sa svojim starim proizvodima (ne samo aktualnima već i onima iz prijašnje generacije bila nedostižna AMD-u pa se sada može reći da aktualna AMD ponuda nije dostigla performanse GTX 1080Ti nakon koje je NVIDIA izdala još 2 generacije kartica), onda najaviti da bi se situacija mogla dodatno pogoršati za AMD uopće nije nelogičan zaključak, bez obzira od koga ta informacija dolazi (btw...nisu mogli znati kakva će biti dostupnost Ampere kartica).

No još jednom, nije mi uopće bitan taj portal niti njihove "prognoze", a informacija o velikom padu tržišnog udjela dostupna je na više mjesta.
listerstorm je offline   Reply With Quote