Citiraj:
Autor M.Vlahovic
Kakav je ovaj prijamni sto ht nudi sa evotv 3 mj?
|
To ti je najbolji mogući prijemnik ako pitaš T-scum promotore sa bug foruma, kao i na iptv temi tvviet fanatici će ti objasniti da je to najbolji i jedini iptv. Ali pošto si na ovom forumu imaš par postova iznad iskustvo kojege koji ga je kupio pa i na stranici ispred drugog kolege. Pa evo i ja ću ti ukratko ispričati svoje jer sam se i ja zaje... i kupio taj prijemnik.
Kolega iznad je napisao da ga je strah malo jače pritisnuti tipke na danjinskom jer se boji da će plastika puknuti, ja svaki put kad ga pogledam mislim da će puknuti. Na slici ne izgleda tako grozno ali iskreno lošiji danjinski nisam u životu držao u rukama. Ljut sam jer se ovo sranje počelo smrzavati prečesto. Prva tri dana je radio normalno, sad sve više šteka iako je zadnji firmware na njemu. Pokušao sam ga vratiti u T-com ali su tvrdili da moram platiti za EvoTv jer sam ga počeo koristiti... na kraju sam odustao od vraćanja. Također me uvjeravaju da je tom smrzavanju uzrok moja antena (vanjska sasvim uredna) i kako to da se smrzne kad stavim usb u njega ako je uzrok antena? A ne smrzava se uvije kad stavim usb kao što se ne smrzava cijelo vrijeme dok nemam usb u njemu. Onako nasumično ali sve češće. Uglavnom odustao sam od vraćanja jer mi se ne da natezati sa majmunima iz T-coma.
Ukratko taj prijemnik bi trebao biti zanimljiv samo onima koji misle koristiti EvoTv i nako isteka ta 3 mjeseca jer je sad jeftiniji za kupovinu nego inače. E da i kad smo kod ta 3 mjeseca, nisu 3 mjeseca na dar svi programi kako se trubi na onom forumu nego samo 1 mjesec dobiješ sve programe a nakon toga slijedeća 2 mjeseca aktiviraš sam preko neta ali više nemaš AreneSport i neke druge programe, nego one iz osnovnog paketa. Nakon ta "3 mjeseca" ostaje ti par onih "plus" kanala (AlJazira neki RTL) kome god je to zanimljivo i naravno možeš gledati sve ove kanale kao i sa svakim drugim dvbt2 prijemnikom.