18.10.2020., 00:17
|
|
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor OuttaControl
Amm od cca 8. mjeseca vodim bitku sa Iskonom/HT-om
Znači veza mi puca, započne navečer oko 7 pa do ponoć/1 pukne 5-10 puta.
Prijavio sam kvar ja mislim već 9. put od onda. Pokušao sam reći tehničarima da mi promjene profil i smanje brzinu (jer je na HT-u radilo savršeno sa manjom brzinom) Ali oni smatraju da nije problem u profilu i pošalju kvar HT-u odnosno terenskom, koji pošalje poruku da je provjerom utvrđeno da je smetnja otklonjena, i smetnja ne bude otklonjena i ja ponovo prijavljivam kvar, oni vide greške, prosljede HT-u, oni ništa ne naprave i to je to.
Naravno tehničar se nikad nije pojavio do mene, router je isti već 2 godine. Znači nisu niti pokušali napraviti zamjenu. Doslovno imam osjećaj da me skidaju sa neke stvari. Jedino me je jedan tehničar na početku nazvao, i rekao da je kaos u ormaru i da će on nešto tamo napravit pa da pratim nekoliko dana kakva je situacija.
Koje su mi opcije, imam li uopće koje opcije?
Mislim znam da na Iskon ne idem više kad istekne ugovor, jer nema smisla kad je prioritiziran ispod HT-a i ne mogu očekivati nikakvu uslugu od njih u slučaju kvara.
|
imam isti problem otprilike zadnja 2 mjeseca, zg oko vinogradske, zyxel router je star bar 4 god.ima li smisla traziti novi router ili mijenjati profile iako mi se cini da je problem do routera jer cesto izbaci vezu iako nije proslo 24h
|