View Single Post
Staro 16.10.2020., 18:49   #274
viper84
Premium
Moj komp

viper84's Avatar

Datum registracije: Dec 2012
Drugi tjedan mi dolazi T300 RS GT i TH8A. Stalkam ga već mjesecima i onda sam jučer prelomio kad je nino oglasio popust, rekoh I have to have it now

G29 s mjenjačem koristim oko dvije godine koji će uskoro u prodaju pa ako je ko zainteresiran nek se javi prije nego ode u oglasnik. Volanu istekla garancija, neću sad reći da je korišten 10 sati i od onda stoji u ormaru kad nije, ima nekoliko stotina sati igranja, velikom većinom u ETS2 koja je inače mirna vožnja i nešto u Assetto Corsi. Volan je inače u super stanju i sve radi bez problema, shifter također koji ima garanciju još cca 5 mjeseci, aftermarket kugla stavljena ali imam i originalnu. Imam i mod cambio 3.5 za shifter ali praktički nekorišten jer je otpor dosta veći nego default a pošto imam nosač na izvlačenje beskoristan mi je, mora biti fixna podloga.
Samo informacija da ne planiram slati poštom, možda budem ako neko dulje vrijeme prođe a da ne prodam.

Evo slika volana 1, 2, 3

Eto toliko od mene i unaprijed se ispričavam ak nije dopušteno ovdje oglašavanje al mislim da je ok tema pošto ljude zanimaju te stvari. Poz