Citiraj:
Autor Libertus
Isto tako siguran sam da se slažete da treba sve to platiti (radne sate provedene na edukaciji umjesto na poslu + edukaciju) tvrtki ukoliko se ode u roku od X u drugu tvrtku. Ne kompenzirati tvrtku je jednostavno problematičan mindset, so 80s.
|
Edukaciju naravno, pa šta nije to tako i sada. Radim u IT-u, ali nije neka preseksi firma kao Infinum, Five ili Rimac, ali svaku veću edukaciju potpisujem ugovor kojim jamčim određeno vrijeme ostanak u firmi ili povrat love. Što se tiče radnih sati provedenih na edukaciji, nije mi jasno kako bi taj dogovor izgledao. Firma i ja smo se dogovorili da ću ja 40 sati tjedno vremena prodati njoj. Ako se slažemo da moram ići na edukaciju jer nam je to zajednički interes, onda mogu ići ili u tih 40 sati ili ću tih 40 sati raditi a za edukaciju mi trebaju platiti prekovremene. Ta logika da joj dugujem sate koje sam proveo na edukaciji mi nema smisla osim ako nisam DevOps inženjer a išao sam na tečaj lončarstva, pa se osim par lijepih terakota vaza u ćošku firma nije okoristila mojim novostečenim vještinama.
Ali firma mi je platila edukaciju, vratiti ću joj to time što je sigurna da će se mojim stečenim vještinama okoristiti na minimalno recimo sljedeće dvije godine, a koristiti se njima može u ugovorom definiranih 40 sati tjedno, što naravno uključuje i stjecanje tih vještina.