Citiraj:
Autor Pupo
Par poznanika, dio radi baš L1, mijenja diskove i slično, drugi su neki L2 ako se to može tako nazvati.
Ako se pokažeš, jako brzo se napreduje na bolja mjesta. Jedino što si rob procedura. Ali to je tako u svakom većem okruženju.
Nisam primjetio da se netko žali. Nikome ne pada na pamet da se vrati u hrvatistan, pa ni ovome što mijenja i šreda diskove u datacentru.
|
Znači tako stoje stvari.
Mene lociraju za Cloud Support Engineer, ali vjerujem da je to za početak sigurno fizički rad, bez obzira kaj traže hrpetinu skillova za to.
Ne zvuči loše ovako kad čitam tuđa iskustva (dao sam si truda danas), ni plaće nisu loše. Pogotovo kada gledamo naš standard.
Citiraj:
Autor AiM
Ovisi šta ciljaš. Oni koji su teže zamjenjivi, njima je ok, oni koji su zamjenjivi, klasična amazonska politika (kao i prema radnicima u skladištu koji pišaju u boce jer nemaju toilet break).
Suma sumarum, čak i mali od palube može staviti dosta sastrane na mjesečnoj bazi uz regularan način života, ali moraš biti svjestan da Dublin nije lokacija za trajno preseljenje.
|
Da, Dublin je bio meka za par mojih frendova koji su tamo izdržali dvije godine max i otišli dalje. Skupo, ružno i robovski teško. Pogotovo ne mogu zamisliti sebe, ženu i kćer od godinu i pol tamo. Žena bi popucala na šavove sigurno.
Citiraj:
Autor mkey
Ove sulude priče o edukaciji uključenoj u radno vrijeme mi stvarno nisu jasne 
|
Sulude? Iz pozicije poslodavca jesu, iz pozicije posloprimca nisu