View Single Post
Staro 15.10.2020., 19:17   #183
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Par poznanika, dio radi baš L1, mijenja diskove i slično, drugi su neki L2 ako se to može tako nazvati.

Ako se pokažeš, jako brzo se napreduje na bolja mjesta. Jedino što si rob procedura. Ali to je tako u svakom većem okruženju.
Nisam primjetio da se netko žali. Nikome ne pada na pamet da se vrati u hrvatistan, pa ni ovome što mijenja i šreda diskove u datacentru.
Znači tako stoje stvari.
Mene lociraju za Cloud Support Engineer, ali vjerujem da je to za početak sigurno fizički rad, bez obzira kaj traže hrpetinu skillova za to.
Ne zvuči loše ovako kad čitam tuđa iskustva (dao sam si truda danas), ni plaće nisu loše. Pogotovo kada gledamo naš standard.

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
Ovisi šta ciljaš. Oni koji su teže zamjenjivi, njima je ok, oni koji su zamjenjivi, klasična amazonska politika (kao i prema radnicima u skladištu koji pišaju u boce jer nemaju toilet break).

Suma sumarum, čak i mali od palube može staviti dosta sastrane na mjesečnoj bazi uz regularan način života, ali moraš biti svjestan da Dublin nije lokacija za trajno preseljenje.
Da, Dublin je bio meka za par mojih frendova koji su tamo izdržali dvije godine max i otišli dalje. Skupo, ružno i robovski teško. Pogotovo ne mogu zamisliti sebe, ženu i kćer od godinu i pol tamo. Žena bi popucala na šavove sigurno.

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Ove sulude priče o edukaciji uključenoj u radno vrijeme mi stvarno nisu jasne
Sulude? Iz pozicije poslodavca jesu, iz pozicije posloprimca nisu

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D