View Single Post
Staro 15.10.2020., 12:45   #2167
grizli1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Pa jesi li otkazao pre-order?
Po glasinama, krajem ovog mjeseca slijedi poplava Amperea sa svih strana...
Nisam, niti planiram dok stvarno ne bude svugdje drugdje dostupan.

Ja sam naručio u Proshopu i njima kapa dolje na transparentnosti i komunikaciji jer s njihove strane je sve ok
https://www.proshop.dk/RTX-30series-overview

Uzeo sam odma gaming x trio model (prije pogledanih recenzija i puno prije buildzoidovog videa), narudžba prošla u 15:17, na mailu su mi odgovorili da sam oko 100-150 mjesta.
Do sad su dobili 36 kartica i stiže im 10.... Dođe mi da kontaktiram MSI i pitam jesu kod njih neki dodatni praznici.
Optimistično gledajući ako im supply bude ovakav i dalje, mogao bi doći na red tamo negdje sredinom iduće godine...

Trenutno izgleda kao da jedino Asus radi dobar posao, odlična kartica i relativno puno su ih i poslali trgovini (usporedno s drugim proizvođačima)

Sve u svemu ne vjerujem nikakvim glasinama više niti mi ijedan fanboy može promijeniti gorki okus ovog paper launcha...
Ljudi će prije dobiti svoje 3070, moda čak i 3060 nego ja svoju 3080, stvarno sramota.

Pišem ovo stvarno ljut tako da i to utječe na izgled poruke ali stvarno mislim sve što sam napisao pa nek me netko proba uvjerit da nije tako.
grizli1 je offline   Reply With Quote