View Single Post
Staro 14.10.2020., 15:08   #4038
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Koliko puta smo sjedili na kojekakvim sastancima i slušali kak je Apple iMekUređaj super, jer nema peripetije s kablovima/adapterima, sve je (i to samo kad treba) elegantno spojeno jednim jedinim kablom.

Kasnije se takvi korisnici ispričavaju svima, ali moraju nabrzinu do ureda po adapter/punjač ili kaj već, jer eto - ništa od naše standardne opreme im ne paše.
Malo off topic ali čisto da se nadovežem.
Pa ne znam što bih ti rekao, često sam na relaciji ZG-ZD i ZG-San Francisco pa mi treba snažna a portabilna mašina.
Radim na MacBook mašinama od 2010. (prije toga striktno win i linux mašine) i to su za mene ultimativni workstation uređaji kojima je mac os veliki plus ako ti treba tako nešto (kako starim tako mi se stvarno neda više petljati sa linuxom i driverima i brinuti se oko toga hoće mi nešto raditi ili ne, iako vjerujem da je situacija puno bolja danas nego je bila prije 10-20 godina).

Slažem se za USB-C, trebali su imati neki period od x godina gdje i dalje imaju makar jedan USB-A i HDMI.
No da se ponovim, meni je USB-C savršenstvo, samo što sporo ide prebacivanje industrije na njega.
Vjerujem da nekima to može biti deal breaker, ali meni kao korisniku kojem mašina služi isključivo za programiranje, bez potrebe da ikad idem kod klijenta se spajati na projektor ili što god, apsolutno ne.

Imati mogućnost kupiti monitor koji ti preko jednog USB-C/Thunderbolt 3 kabela šalje struju za laptop, a istovremeno prima sliku, zvuk i glumi USB-hub - savršeno

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Mi kupili novi MacBook Pro od 25000 kn i iphone 11 Pro od cca 10000kn, i onda skuzili da ne mozemo ustekat jedno u drugo it's apple
Hmmm, da nije neki stariji iPhone?
11 Pro dolazi sa USB C kabelom...
Igorr je offline   Reply With Quote