Tema: Košarka
View Single Post
Staro 14.10.2020., 08:24   #4851
FerrZG
Premium

FerrZG's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Mene isto. Ja uopće i nisam fan Kinga, ali kad vidim nekog retarda kako gleda NBA finale i onda od silne gorčine napiše nekakav hejterski post usred noći baš mi dođe da mu se neprestance rugam

Još zbilja uvjeren u pobjedu Miamija , kakvo neznanje hehe.

A evo i našeg butthurtanog intelektualca , ogorčenog fana umirovljenog prodavača cipela koji ni nakon par dana ne može provarit pobjedu Kinga

Baš se vidi ko je malouman
Izgleda da su se tebi neprestano rugali dok si bio mali, šteta sto ti nitko nije odao tajnu - ne smiju se s tobom i tvojim forama, nego se smiju tebi. Možda da si na vrijeme to spoznao bi stigao mrvicu evoluirati s te razine.

Nije problem kronični nedostatak znanja o temi koju konstantno spamaš svojim potkapacitiranim umotvorinama, ali probaj barem djelomično razumljive i čitljive rečenice slagati.
Osoba kojoj doslovno svaka rečenica završava i isprepletena je s "hehe" ili "" mentalno se nije razvila dalje od osnovnoškolca koji, hehe, snima tik-tokove hehe, o tome kakve sve grimase može jezikom napraviti, hehe.

Da bi bio kvalitetan troll treba imati određeni intelektualni kapacitet, talent i domišljatost - nešto čega ti nasušno fali i zbog toga ti to baš i ne ide te sve skupa izgleda tako smiješno i nečitljivo.
Učini uslugu svima koji prate ovu temu i prestani se sramotiti iz post-a u post.
FerrZG je offline   Reply With Quote