Citiraj:
Autor Ante M
Mene isto. Ja uopće i nisam fan Kinga, ali kad vidim nekog retarda kako gleda NBA finale i onda od silne gorčine napiše nekakav hejterski post usred noći baš mi dođe da mu se neprestance rugam
Još zbilja uvjeren u pobjedu Miamija , kakvo neznanje hehe.
A evo i našeg butthurtanog intelektualca , ogorčenog fana umirovljenog prodavača cipela koji ni nakon par dana ne može provarit pobjedu Kinga
Baš se vidi ko je malouman 
|
Izgleda da su se tebi neprestano rugali dok si bio mali, šteta sto ti nitko nije odao tajnu - ne smiju se s tobom i tvojim forama, nego se smiju tebi. Možda da si na vrijeme to spoznao bi stigao mrvicu evoluirati s te razine.
Nije problem kronični nedostatak znanja o temi koju konstantno spamaš svojim potkapacitiranim umotvorinama, ali probaj barem djelomično razumljive i čitljive rečenice slagati.
Osoba kojoj doslovno svaka rečenica završava i isprepletena je s "hehe" ili "

" mentalno se nije razvila dalje od osnovnoškolca koji, hehe, snima tik-tokove hehe, o tome kakve sve grimase može jezikom napraviti, hehe.
Da bi bio kvalitetan troll treba imati određeni intelektualni kapacitet, talent i domišljatost - nešto čega ti nasušno fali i zbog toga ti to baš i ne ide te sve skupa izgleda tako smiješno i nečitljivo.
Učini uslugu svima koji prate ovu temu i prestani se sramotiti iz post-a u post.