Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 13.10.2020., 20:50   #10683
Trbonja
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Uporan si "Neki ga nece cuti". Svaljujes krivicu na one koji ne cuju ili ne vjeruju. Tipican pristup kad je nesto nedokazivo, poziva se da se dokaze da nesto ne postoji. A zapravo bi trebalo biti obrnuto, mora se dokazati da nesto postoji.

Nego, jesi li ti povezan sa tom audiopuls ekipom ili si cak dio nje?

Defintivno mozes probati, samo nabavi vazelina

Tipican pristup pseudoznanosti. Uzmu nesto sto zaista postoji i znanstvenim experimentom je potvrdjeno i onda dodaju, pomijesaju sa svojim fantazijama. Neupucenom to sve moze imati logike, iako nema. Da stvar bude gora, pojedinci, firme, institucije... namjerno sire takve stvari i vjerovanja zbog vlastite materijalne koristi. To bi zapravo trebalo biti zakonski kaznjivo jer je lazno oglasavanje, prevara u svrhu ostvarivanja materijalne koristi.
Nemam veze s ekipom Audiopulsa, ali ih sa zanimanjem čitam jer se vlasnik stranice žali na embargo uvoznika hi-fi opreme iz tog razloga što im ne može obećati laganje ako mu se zvuk uređaja ili zvučnika ne svidi. Recimo, ovaj članak je brutalan.
Meni je audiofilija hobi tako da me zaboli za mišljenja podjebavača, budući da tu nemam nikakve zarade.
Dok recimo, ovaj blog vole svi distributeri.

Zadnje izmijenjeno od: Trbonja. 13.10.2020. u 21:09.
Trbonja je offline   Reply With Quote