Citiraj:
Autor tomo19
EDIT: Sad vidim da je i ppm3 malo kasnije primjetio razliku u garanciji.
|
Čitajući ovu temu uzduž i poprijeko sam shvatio da je ovo SS odlično i da će biti dovoljno za ono što slažem.
Xilence mi je zapeo za oko zbog cijene + jačine, ali sada kada sam vidio Kokosov komentar + ovih 24 mj garancije naspram 120 definitivno ostajem pri prvotnoj odluci
Citiraj:
Autor FRipper
Ma ne isplati se gledat Xilence najviše zbog garancije.
750W gold od sise je dosta za takvu konfu...samo je pitanje di budeš kupio tu grafu? Mislim da će biti lakše i bolje uzeti novu AMD grafu nego uspjeti ove godine kupiti 3080...
|
Ma da, realno mislim da neću dočekat 3080. Pogotovo jer je moram uzeti na firmu tj. ne mogu je platiti ako je slučajno ugledam na netu već mi treba Ponuda, a čak ni najbrži prst ne funkcionira, kamoli ove moje kerefeke.
Uglavnom da, fucked up sam po tom pitanju. Jedina mi je još šansa jedan frajer koji se bavi uvozom GPU za jednog našeg velikom uvoznika pa mi je on rekao ostaviti kada dobije, ali to mi isto zvuči kao prdac u vjetar
AMD grafu ću uzeti bez razmišljanja ako bude dostupna. Samo znam da je najavljena 28.10., dok još dođe u dućane pitaj Boga kada će to bit..
Pokušavam nabaviti 2080ti za 5000kn na firmu, to bi me realno ispalo ravno 4000kn bez pdva što je mislim dobar deal za tu karticu. ALi opet, manja garancija i nisam baš vićan kupovinama sa njuškala pa mi ni to ne zvuči predobra ideja.