Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 12.10.2020., 22:32   #10654
Trbonja
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Prvo nemam soundbar ili PC zvucnike. Drugo, pises i vjerujes u audiofilske gluposti. Trece, tvoje pisanje bi se moglo vrlo lako okarakterizirati kao (hifi) trolanje, pa i vrijedanje a onda bi mogli razgovarati preko moderatoskog nisana

Ipak smo na tehnoloskom forumu, pa daj molim te, objasni ti nama neukima kako podloga za ves-masinu, sa i bez rupe, ispod pojacala ili cd playera moze utjecati na zvuk? Molim tehnicko/fizikalno objasnjenje, ne audiofislki snake oil. Takodjer za cca metar strujnog kabela.
Od mene nećeš dobiti izvorni znanstveni članak jer prosuđujem prema vlastitim ušima, amaterski, ništa više. Svatko može kod kuće napraviti slušni eksperiment, ako hoće (i može ili ne mora čuti razliku). Čovjeku sam napisao svoje iskustvo koje slobodno može provjeriti. Da, postoje razlike u zvuku različitih proizvođača kabela i ako ih ti ne čuješ, ne znači da ih netko drugi ne čuje. Audiofilija je subjektivan hobi.
Meni je snake oil prodavati par zvučničkih kabela za 40 000 kuna. Nisam ni ja fanatik i idiot.
Trbonja je offline   Reply With Quote