Pošalje mi frend, kaže; čitaj. Hocu, necu i na kraju procitam. Uvijek se zajebem ko na clanak da je Maja Suput na bazenu u Dubaiu izbacila guzu i opalila selfie 🥴
Anyways nadrobio je svega i svacega.
Daleko grijesi kad pise o momcadskim kolegama. Od najvecih, mislim da se samo Senni nema sto reci, a vjerojatno ga nitko nije ni pitao nista.
O naklonjenosti momcadi da ne pricam. Mladene sjeti se McLarena 2007. 😁
Mozemo mi pricati kako je Alonso bio supak, ali svi koji smo tad gledali F1 znamo kakav je povlasteni status imao Hamilton.
Bottas? Lol. 100 smo vec pisali na forumu da je to najobicniji Barrichello/DC/Webber.
Senna i Schumacher su imali odlicne bolide, tu nema sumnje, samo nisu gotovo citavu karijeru kao Hamilton.
Hamilton je od samog pocetka sjeo u top bolid. Da, taj McLaren je bio najbolji bolid 2007. Neosvajanje oba naslova je druga stvar...
Jedini bolid koji je bio los je bio McLaren 2009. i Mercedes 2013 (treći bolid) pa racunajte.
Poprilično pristran tekst.
Imam negdje odlican clanak na to tko je najbolji vozac svih vremena. Detaljna analiza kvalifikacija, najbrzih krugova, testiranja, voznje po kisi i hrpa drugih analiza. U vecini kategorija su najbolji bili Schumacher i Senna s tim da je cini mi se Senna bio najbolji na kraju.
Hamilton je jedan od najvecih vozaca i najbolji vozac danasnjice, ali je diskutabilno je li bolji od Senne i Schumachera.
Iako sam misljenja da je Verstappen najbrzi vozac danasnjice. Ali nema auto 😊
Nije mi osobito drag, ali bi vise od svega volio da sjedne u top bolid.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk