Tema: Košarka
View Single Post
Staro 12.10.2020., 15:01   #4825
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
U pravu si, iako je to bilo trollanje, ali svakako je pretjerano zvati NBA igrača panjem

Al su svakakvi likovi igrali sa Lebronom u finalima. Pa sjeti se samo blesavog JR Smitha u prvoj utakmici finala 2018 i bježanja od koša kad nije znao koji je uopće rezultat. King protiv onakvih GSW utrpa 51 poen i onda mu ovaj napušeni uništi trud. Nije ni čudo da je kasnije ozlijedio šaku kad je odvalio u zid svlačionice kad te takva budalaština izbaci iz takta

Haha JR je legenda
Al jbg, pa James si ga je doveo, to je njegov pajdo

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
Nije mi jasno zašto ljudi jednostavno ne mogu uživati u genijalnosti igrača koje imaju priliku gledati. Dok sam bio klinac mi je MJ bio bog, posteri, žicanje stare da me pusti da gledam kasne tekme, kupovanje "Košarke" itd.
Onda je došao Kobe, nisam volio LA, ali bio je užitak gledati Kobea makar ne navijaš za taj tim.
I onda u dvadesetima kad više razumiješ košarku dođe Lebron i skoro dva desetljeća pratiš njegovu karijeru. To ne umanjuje MJ-a, Kobea i sve što su dali košarci.
Ekipa bira jedan tabor i toliko se čvrsto drži toga da ne uživaju nego sam hate hate hate prema ostalom. To nisu ljubitelji košarke.
Po meni je osobno Durant najbolji igrač zadnje 3 godine i jako se veselim Netsima sljedeće godine. To što sam fan Lebrona neće umanjiti gušt u gledanju Duranta recimo.

Potpis. Nisam Lebronov fan, ali sam se znao dizat i gledat tekme njegovih klubova. Lik je sila samo takva.

Slažem se i za Duranta. Jednostavno, tolik je talentiran i dobar da sve što radi izgleda trivijalno jednostavno, igra s nevjerojatnom lakoćom. Usran je potez bio njegov odlazak u već pobjednički GSW, izabrao je lakši put umjesto da se dokaže i gradi sovju ekipu, što mu je Boston nudio.

Nadam se da će se nakon ozljede vratiti jednako dobar, i s guštom ću pogledati pokoju tekmu Netsa.

Malo sam tekmi pogledao uživo ovaj PO, većinom snimke, ali bilo je puno napetih i zanimljivih serija.

okrećemo se momčadskim preslagivanjima i draftu