Tema: Košarka
View Single Post
Staro 12.10.2020., 09:55   #4813
ppm3
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Šteta za ozljede u Miami-u tj da seriju nisu mogli odraditi u punom rosteru.

Realno, LA je složio fantastičnu ekipu koja je na kraju pokazala da su najbolji trenutno u ovakvom corona formatu. Sad će bit napucani samopouzdanjem i za iduću sezonu, bit će to zanimljivo vidjeti. Oslobodit će za iduću sezonu masni ugovor Greena pa je za očekivati da će biti realno jači nego su bili ove sezone, ali ko zna.

Ne sjećam se kada je zadnji puta ekipa koja je bila plasirana 5-8 mjesto u regularnom dijelu sezone ušla u finale i skoro ga uzela kao ove godine Miami, mislim ako iduće sezone budemo imali normalan format home/away da to neće biti moguće.
Ova NBA sezona me podsjeća na champions league u nogometu, dosta iznenađenja i nekako čudan okus svega na kraju. Ne kažem da LA i Bayern ne bi bili prvaci ionako, ali ovaj turnirski način igranja na jednom terenu i bez publike je nešto specifično i mislim da se mnogi nisu snašli kako su realno trebali.

Rondu kapa dolje, baš volim tog igrača, pod stare dane je postao i šuter

MJ i LeBron, nemam pojma. Meni to izgleda kao Kikica i Messi, ovaj prvi vuče i sebe i ekipu, dok ovaj drugi je možda individualno kvalitetniji. Ali opet, MJ i LeBron ne igraju istu poziciju (pogotovo jer je košarka potpuno drugačija nego prije 20ak godina), usporedbe tog tipa su nezahvalne. Recimo MJ u današnjoj košarci bi vjerojatno zabijao još više jer unutra nema po defaultu drvosječe, ali opet današnja košarka je jako bazirana na 3pt gdje MJ nije bio najjači. Zapravo nema smisla raditi usporedbe, nemoguće je tako nešto procijeniti, kako je gore Srki rekao, potpuno dva različita perioda košarke, doslovno ovo što danas gledamo nema veze sa onime iz doba MJ-a.

I kapa dolje Spoelstri, napravio je čudo.

Zadnje izmijenjeno od: ppm3. 12.10.2020. u 10:02.
ppm3 je offline   Reply With Quote