Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ma sve ja to kužim, ali znam da to nude (doduše ne trenutno radi korone) pa zato pitam nudi li još itko.
|
Nazalost, stvarno ne znam.
Citiraj:
Autor Bubba
Barem danas, vise nego ikada, imas more materijala, pa krenes, pitas, ucis, radis, bla bla bla... Onda je sve puno lakse. S time da nemoj zaboraviti da danas, osim samog jezika, moras znati jos hrpu toga, od verzioniranja, CI-a, upravljanja projektom kroz neki alat tipa JIRA i tako dalje...
|
To je istina da, mislim da je najbitnije naucit kako ucit... meni su npr. najvise pomogli u pocetku video tutorijali, da ja vidim kak se to radi. Samo moram reci da je to isto bas jako varljivo, evo primjer, ja prosao VUE tutorijal na Udemy od A do Z, napravio app, obavio deploy i mislio si kako sam maher samo takav.
Nakon toga odlucio napravit svoj prvi app. Evo bez pretjerivanja, nisam siguran dali sam znao postavit projekt uopce i krenut sa icime. Znaci kreirao sam git repo, klonirao, otvorio u visual studio code i gledao blijedo ko tele jer nisam znao sta trebam sada. (nakon 60h vue tecaja)... Ali, znao sam ili otic na tu lekciju koja mi trenutno treba, ili sam znao sto mi treba, ali ne i kako napraviti pa bih googlao to.
Tu sam stvarno zapravo naucio najvise (barem mislim), tako da po mom skromnom misljenju, tutoriali ce te dovuci do jedne tocke, i treba se maknut na vrijeme i ne pratit tutorijale slijepo i stalno.
@Bullet1 - Bas si lijepo ovo srocio

Da, backend mi vise lezi i zanimljiviji mi je pa sam tako i odlucio. Al svakako ne planiram tu stat. Malo po malo. Bitno da sam sada unutra kak bi se reklo