View Single Post
Staro 10.10.2020., 08:57   #728
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Recenzija s forum.hr:
Citiraj:
Kupljen Strong 8541, relativno dugo se boota kod paljenja, daljinski pristojne veličine i odlično hvata, iako plastika ne djeluje prekvalitetno. Al u odnosu na većinu kineskih uređaja je premija. Upute ne dolaze u pakiranju nego ih treba skinut u pdf, ne znam dal je to u skladu s našim zakonima.
Našao odmah sve kanale (16+1 u ZG), slika mi izgleda ok, nijednom nije zakockao, ali treba pričekat neku jaču kišu. Tuner se ćini kvalitetan.

Multimedia mi nije važna ali sam nešto isprobao, i par filmova uopće nije htio otvoriti, svi su bili bez titlova pa ne znam odgovor na gornje pitanje, još ću pogledat ali ne nalazim neke opcije za titlove u meniju.

EPG smeće, prikazuje hr znakove ali pokazuje samo jedan program, font minijaturan a pol ekrana prazno. Isto tako pokazuje samo nekoliko događanja, a ne onoliko koliko ima mjesta na ekranu, pa treba skrolat dolje.
Snimanje loše, kad namjestim timer nemam mogućnost editiranja, to nisam vidio niti na jednom uređaju dosad. A imao sam i quadro i infinity, a ovo je ipak neki kvalitetniji brend. Snimanje se odabere u epg i više ne mogu editirati vrijeme, tj. dodat da snima 5min prije i 10min poslje događaja. A kako se naši baš ne drže satnice to će značiti da ću dosta puta ostat bez cijele emisije.
Dok snima, ne možeš doslovno ništa s uređajem, na prošlom sam normalno gledao druge programe na istom MUX, ili ranije snimljene emisije.
Uglavnom uređaj doslovno samo za gledanje TV programa, žalosno. Možda bolje da sam kupio u SPARu quadro. Za doma ću definitivno ić na amiko.

Kad se upali uređaj piše mu 1.1.2015. ne znam šta je tak staro, hw ili sw, ali kako ima nadogradnju softwarea preko usb, otišao sam skinut najnoviji. Na str apsolutno ništa, ili ja ne nalazim pa ako netko naleti, nek baci link jer bi s jednom nadogradnjom postao upotrebljiv.
kopija je online   Reply With Quote