Evo mog osvrta na Redline WS8500
Meni on koristi za stari CRT koje je spojen preko SCARTa, za kablovsku TV u naselju kao pomoćni TV u spavaćoj sobi koji se povremeno upali.
Prvo, dao sam 100kn više nego što je bilo potrebno jer taj signal koji je na kablovskoj u naselju uopće nije DVB-C nego ide preko obicnog antenskog kabela kao DVB-T/T2. Sad to sigurno znam jer mi to hvata i stari LCD ali nije bitno...
Sam uređaj dolazi sa FW iz 2017g. i zapravo je poprilično loš. Uređaj je rekao bih primarno namjenjen za DVB-S prijem. Dolazi predpodešen sa 30-tak satelita i njihovih tisuća TV kanala koje sam morao ukloniti uklanjanjem satelita. Onda sam tek mogao doći lakše do proskeniranih DVB-T/T2 kanala.
Na stranicama
www.zed.hr ima za DL FW iz 2019g. ažurirao sam ga preko USB-a, rekao bih da uređaj radi malo brže.
Kad sam sve podesio, slika je dobra koliko to može biti na CRTu. Naravno nemoguće je točno podesiti omjer slike da bude dobro i na HRT1 i na RAI1.
Mrežne mogućnosti: uređaj nema WiFi mogućnsti ili meni nešto promiče. U sobi nemam mogućnost spajanja ethernet kabelom, a uređaj se nije spojio niti na WiFi signa routera kojeg u sobi sigurno ima niti na hotspot mobitela koj eje bio na metar od prijemnika.
Daljinski... jeftinjak sa sitnim tipkicama. Ne odaje dojam kvalitete.
Krajnja ocjena: ja ga osobno ne bi preporučio za kupnju. Vjerojatno bi ocjena bila veća da sam bio u mogućnosti koristiti IPTV mogućnosti koje navodno nudi.