View Single Post
Staro 09.10.2020., 10:09   #8498
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@HCS

AMD nikad ali NIKAD nije bila user-friendly firma koja ugađa korisnicima. To pričam već 10 godina.

Tako je ispalo silom prilika. Intel ih je zabio u zemlju sa Sandy Bridgeom i svime kasnije do Ryzena pa je bilo kao "evo vam budget opcije, mi ne gulimo ko Intel". Kasnije, došo Polaris GPU, šamarao se sa 1060, jačim GPU mogo dunut prod prozor, pa opet ispalo "eto mi smo tu za kupce, damo svima šansu 1080p 60hz za male pare".
Čak i prvi Ryzeni nisu bili jeftini. R5 1600 je na launchu koštao više i od 2600 i 3600 na svojim launch daysima.

AMD i sad ima, kako ti kažeš, user friendly proizvode. I dalje se štancaju 5000 grafičke i 3000 procesori. Brate mili imat ćeš 2
3700X za manje od 2000 soma za koji mjesec. Imat ćeš GPU za 2500 kn za 1440p 60hz gaming bez beda.

Ali ti bi top of the pops, najjači CPU i najjači GPU? Može, al onda i plati.

Intel i nVidia su godinama cijenili kako su cijenili ali to smo kao navikli pa nas ne zanima. Sad kad je AMD našamarao jednog konkurenta i sprema se ošamariti i drugog, e sad AMD govnari nismo od vas navikli na ovakve cijene. Dajte da vaš bolji proizvod košta manje od lošijeg proizvoda kod konkurencije

Niste fer. Ne opravdavam AMD, ali pozivati se na to da više nisu "user friendly" firma je deplasirano jer kao što rekoh, nisu nikad ni bili. AMD je kapitalistička korporacija koja radi za profit. Kad si loš, palamudiš o poštenju i brizi za ljude. Kad dođeš na vrh, kažeš uspjeli smo ZAJEDNO i to naplatiš i više nego kaj trebaš.
Brko je offline   Reply With Quote