View Single Post
Staro 08.10.2020., 15:14   #11
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Sve ove [umetni_brand] pizdarije lako deinstaliraš odmah nakon pokretanja mobitela, bar za Samsung znam da je malo omekšao po tom pitanju.
Na A50/1 bas i ne ide, kalendar, kalkulator, nista ne mozes ni disejblat, a kamo li deinstalirat.

Citiraj:
Koliko god ne volim Apple i dosta njihovih ideja, reći ću ti da uzmeš u obzir i iPhone SE (ovaj novi). iPhone 7 je izašao 2016. a jede za doručak sve entry i mid range Androide danas po brzini i fluidnosti rada, pogotovo se osjeti nakon višednevnog uptimea.
Isprobao sam i slazem se s tobom 100% oko brzine.

Ali kao sto rekoh, zelim CISTI Android, logiram se i fire&forget. Ne drka mi se s Apple forama.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pogledaj i Huawei, ako ne trebaš Google servise.
Da, zato trazim cisti Android, jer ne trebam Google servise pa sam eksplicite i napisao "Ionako za sve koristim Google ekosustav, od kalendara, drivea mailova i svih ostalih cuda"

Citiraj:
Moja stara krama iz 2017. ima 3.1 i odličan desktop mode tako da imaju i noviji, recimo P40.
E, to me zanima - znaci, to radi kako bih i ocekivao - spojim USB dock, utaknem u njega Logitechov prezenter i pici po Powerpointu bez greske?

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Imaš Sony Xperia XZ2 Compact, neki tip ti je prodaje na forumu.
Izgleda solidno, provjerim, thx!

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Vidis mi smo 3a i 3a xl uzimali u neutrina, vidim da nemaju vise pixele, mozda da im se javiš pa ce ti nabavit, il da se ninu javis iz UZI-ja, on je meni osobno zanimljive stvari dobavljao
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
Mobis je isto znao imati Google Pixel mobitele. Sad vidim da nema na stanju, ali možda dođe 4a.
Hvala za info!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote