Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.10.2020., 14:03   #51981
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Kako si zadovoljan gumama? Koje si ima prije njih? Da li si slucajno probao i RS3 prije RS5?
Za sad su vecinom super, ali evo nekad stvarno kao da sam na ledu, blokiranje kotaca i abs, vjerojatno je do ocajnog asfalta.
Imao 195/50-15 RS3 na golfu 3 s 200ks, dosta kratko vrijeme jer sam presao na 16 ubrzo, zamjerki nisam imao
Sada Ibiza sa 230ks, nema zamjerki, 2. pun gas i nema TC lampice, po staroj cesti ZG-RI tu i tamo skripanje guma po zavojima ali nema popustanja gripa..

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Zanimljivo, nisam znao za ovaj podatak. Usred plandemije sam bio u Francuskoj i tamo je promet pao ajme, sigurno 90%, nije ni ljudi bilo po cesti, izgledalo je kao u filmu I Am Legend. I kad sam se vraćao autom ovamo jer nisam mogao sastaviti normalan let, prometa je bilo sve više kako sam se približavao HR.

Više obzervacija nego podatak. Vozio sam se svaki dan tijekom lockdowna bez da me itko igdje zaustavio. Svaki dan na posao i do frendove radione, razna doba dana (noci). Nekad bi od Dugava do Kustošije vidio 2-3 auta kasno navečer..