Citiraj:
Autor Milentije
Kako si zadovoljan gumama? Koje si ima prije njih? Da li si slucajno probao i RS3 prije RS5?
|
Za sad su vecinom super, ali evo nekad stvarno kao da sam na ledu, blokiranje kotaca i abs, vjerojatno je do ocajnog asfalta.
Imao 195/50-15 RS3 na golfu 3 s 200ks, dosta kratko vrijeme jer sam presao na 16 ubrzo, zamjerki nisam imao
Sada Ibiza sa 230ks, nema zamjerki, 2. pun gas i nema TC lampice, po staroj cesti ZG-RI tu i tamo skripanje guma po zavojima ali nema popustanja gripa..
Citiraj:
Autor domy_os
Zanimljivo, nisam znao za ovaj podatak. Usred plandemije sam bio u Francuskoj i tamo je promet pao ajme, sigurno 90%, nije ni ljudi bilo po cesti, izgledalo je kao u filmu I Am Legend. I kad sam se vraćao autom ovamo jer nisam mogao sastaviti normalan let, prometa je bilo sve više kako sam se približavao HR.
|
Više obzervacija nego podatak. Vozio sam se svaki dan tijekom lockdowna bez da me itko igdje zaustavio. Svaki dan na posao i do frendove radione, razna doba dana (noci). Nekad bi od Dugava do Kustošije vidio 2-3 auta kasno navečer..