Citiraj:
Autor srale7
@zvonac
Ali moras priznat, oduvijek si se palio na Sony/HTC 
A sto se tiče cijena, normalno je da cijena svake godine (flagshipima) raste, realno telefoni nude vise, potraznja raste, kud ce cijena nego ici gore
Ali opet mislim da su danas telefoni najjeftiniji, jer ti danas za 2k kn mozes kupit poprilično solidan telefon koji ce, uz uz sve fičure normalno i pristojno raditi 2 god.
|
Za HTC možda, za Sony nisam siguran

Ionak sam imao samo jedan smartfon od Sonya..
Slažem se, za 2tkn kupiš solidan mob.. Dat ću ti jedan primjer, prije tri godine kupio U11 za 4500kn, radio sam kompromise radi cijene smartfona i cijelo to vrijeme nisam baš bio 100% zadovoljan, da sam znao da će to tak bit, zadržao bih prijašnji HTC 10 za kojeg sam bio prezadovoljan, što za U11 baš nemrem reć, za U11 nemam baš tolko hvalospjeva ko za HTC 10...
Evo primjer, ledicu na mobu i 3.5 nema ni za lijek a da smartfon ima oboje, ukoliko sam u krivu, slobodno me ispravi, i ponudi alternativu.
Znači, ako nemam dost novaca za ono što želim, onda ću radije pričekat, skupit novce i kupit ono što sam zamislio nego uzet jeftiniji, kojem fale neke stvari i ne bit u potpunosti zadovoljan s tim proizvodom, jednostavno.