View Single Post
Staro 08.10.2020., 09:55   #703
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Ajd molim te na redlineu isprobaj iptv i youtube ako mozes. Htio bih cuti jos iskustava oko toga. Hvala.
youtube provjerim. ovo drugo moram vidit šta i kako.

Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
A kakav je Amiko što se tiče reprodukcije filmova sa USB-a?
Da li titlovi rade i jesu li čitki?
Zahvaljujem.
isprobao nabrzinu 2 fajla, 1 film i 1 anime: kutijica čita bez problema 1080p 10bit h265 video fajlove. titlovi rade, nema nikakvih opcija oko veličine, pozicioniranja, podešavanja delaya kao šta neki drugi playeri imaju. vrlo rudimentalno, ali radi. nema network media player, pa povlačenje sa mreže nije opcija. redline ima dlna, imam doma dignut plex sa dlna, pa kad ulovim vremena ću probat kako to šljaka, i da li uopće šljaka.
općenito, vrlo osnovan receiver koji radi jako glatko, ne zastajkuje, buta se u par sekundi, otvori kanal odmah i prebacivanje je trenutačno. vjerojatno mu je major selling point šta je combo sa multistream supportom, ali nemam trenutno to kako isprobati. ima nekakve opcije za iptv ali nisam doma s time.

Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
da li bi mi netko mogao provjeriti za Redline WS8500 da li u specifikacijama pise da podrzava i DVB-C? Treba mi za kablovsku da je mogu gledat na starom CRT?

nekako sam skeptičan oko nasih prodavaca a na stranicama redline.com.tr uopce nema tog modela.

u manualu ili negdje na kutiji da se spominje i DVB-C?
amiko ima dvb-c, odmah prilikom skeniranja pita na izbor dvb-s, dvb-t ili dvb-c. redline mi je kod staraca, pa sad ne mogu pogledati.
btw šta će ti dvb-c ? koliko znam samo bnet ima dvb-c, a od njih ionako dobiješ receiver.

Zadnje izmijenjeno od: jp_rv. 08.10.2020. u 10:08.
jp_rv je offline   Reply With Quote