View Single Post
Staro 08.10.2020., 08:47   #1342
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
A nebitno ti je kad si fan. Da je ne znam kakav ti ćeš ga kupit jer je Sony to svi znamo. Ali Sony ne može niti neće opstat prodavajući svoje telefone fanovima i intuzijastima. Cijene Sonya su uvijek bile high tako da usporedba sa trendom rasta cijena zadnje godine kod ostalih je bezvezna. Uostalom prodajni rezultati sve govore, ekipa će prije platiti Xiaomi, Huawei, Oneplus 1000 eura nego Sony. Pa se onda treba zapitat zašto je to tako.

A to kaj si ti svime od Sonya zadovoljan to je priča za sebe ... koju nitko nije ni započeo.
Ne patim na neke određene marke, gledam smartfon u cijelini koji će više ponudit.
Ko to svi? Mislim da još ne znaju svi, al ću se potrudit da saznaju moj luđački fanbojizam, ma što god to značilo
Cijene smartfona rastu i to je neminovno, za proizvođače nebitno, pitanje je, da li je čovjek spreman izdvojit određen iznos.
Prodajni rezultati me diraju, znaš kolko Kupujem smartfon a ne dionice firme.

Ekipa (pojedinci) će kupit ono što traži, voli, želi, neovisno o drugom mišljenju.

Citiraj:
Autor C128 Pregled postova

Nisu normalni, ko ni apple. Pred 20 godina je novi mob bio stvarno napredak, a danas je marketing.

Ovo pišem na X Compact (jer je zadnji compact s FM radiom?!) dok Sonyericsson Elm koristim kao budilicu i za potragu ovog prvog.
Ženi sam kupio za 1250 kn redmi 8t i sasvim je ok, ako ga ne nosiš u džepu od hlača. Ima čak i IR port, ali bez stereo zvučnika.
XZ2 compact je još ok, snažan Cpu, ali 400-500 Eur i nema radio.
Vrijeme normalnih cijena smartfona smo prošli prije 2-3 godine, ušli smo u eru nenormalnosti a to će još više doć do izražaja kako će vrijeme odmicat dalje, bar po pitanju cijena.
zvonac je offline   Reply With Quote