View Single Post
Staro 07.10.2020., 21:45   #1704
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
A sto se tice ray tracinga i dlss-a, tocno me zaboli ona stvar. Vise me interesira neki boost u raw poweru nego ti novi kerefeki. To je zgodno da razvijaju i super da rade na tome, ali dok to potpuno zazivi ionako ce proci jos jedna, ako ne i dvije generacije grafi...
Iskreno niti meni RT nije napet, ali DLSS je free performance boost koji dobro dode u bilo kojem zanru i scenariju.

https://www.ign.com/articles/50-games-with-rtx-and-dlss

Lista nije prevelika, ali vidi se da dosta popularnih naslova ubacuje tu tehnologiju i moglo bi to zazivjeti brze neg kaj mislimo.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
I onda završiš Cyberpunk i navučeš se na novu igru i ideš upaliti DLSS i šipak... nema DLSS-a za tu igru .
Prema ovoj listi Cyberpunk ce imati DLSS. Zapravo logicno je da ce ga svaka igra sa RT-om podrzavati posto je FPS bez DLSS-a sa upaljenim RT-om tragikomican

Citiraj:
Autor Dr. Strange Pregled postova
Nevezano za post, Intel fanboy? Nisam ti gledao profil, no čvrsto sam siguran koji brand procesora imaš, obrazac ponašanja
Kakva to spranca, to sto sam argumentom popracenim dokazima sa kvalitetnih izvora potvrdio svoju tvrdnju i opovrgnuo njegovo nicim izazvano agresivno navodenje krivih tvrdnji? U tom slucaju sam fanbojcina i pol

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Vezano uz onaj graf na prošloj stranici - čini se fejk iz aviona.
Banalan primjer - 6700XT cca 20-25% jača od 6700...
Sto je na kraju sa sabirnicom, jel ona 256 il 512, jel se ista konkretnije zna o tome?
guerra je offline   Reply With Quote