Citiraj:
Autor zwer54
A sto se tice ray tracinga i dlss-a, tocno me zaboli ona stvar. Vise me interesira neki boost u raw poweru nego ti novi kerefeki. To je zgodno da razvijaju i super da rade na tome, ali dok to potpuno zazivi ionako ce proci jos jedna, ako ne i dvije generacije grafi...
|
Iskreno niti meni RT nije napet, ali DLSS je free performance boost koji dobro dode u bilo kojem zanru i scenariju.
https://www.ign.com/articles/50-games-with-rtx-and-dlss
Lista nije prevelika, ali vidi se da dosta popularnih naslova ubacuje tu tehnologiju i moglo bi to zazivjeti brze neg kaj mislimo.
Citiraj:
Autor MadBoY
I onda završiš Cyberpunk i navučeš se na novu igru i ideš upaliti DLSS i šipak... nema DLSS-a za tu igru  .
|
Prema ovoj listi Cyberpunk ce imati DLSS. Zapravo logicno je da ce ga svaka igra sa RT-om podrzavati posto je FPS bez DLSS-a sa upaljenim RT-om tragikomican
Citiraj:
Autor Dr. Strange
Nevezano za post, Intel fanboy? Nisam ti gledao profil, no čvrsto sam siguran koji brand procesora imaš, obrazac ponašanja 
|
Kakva to spranca, to sto sam argumentom popracenim dokazima sa kvalitetnih izvora potvrdio svoju tvrdnju i opovrgnuo njegovo nicim izazvano agresivno navodenje krivih tvrdnji? U tom slucaju sam fanbojcina i pol
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Vezano uz onaj graf na prošloj stranici - čini se fejk iz aviona.
Banalan primjer - 6700XT cca 20-25% jača od 6700...
|
Sto je na kraju sa sabirnicom, jel ona 256 il 512, jel se ista konkretnije zna o tome?