View Single Post
Staro 07.10.2020., 21:10   #698
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
evo kratki kratki feedback s moje strane za 2 prije navedena uređaja (ronis).
redline na prvu ne izgleda smeće kao većina ovih jeftinijih uređaja, zaista nisam testirao ništa osim dvbt2 prijema i to radi fino.
kod staraca nemam pravu antenu već samo dipol od antene zakvačen na balkonu (sa jedno 40tak metara coaxa). dvbt2 radi uredno, kao i svi dvbt kanali.
daljinski će se izlizati ali barem su botuni veliki. ima i dva reda botuna koji bi trebali upravljati televizorom, ali ja to nisam uspio upogoniti, a u uputama nema ničeg o tome.
ima usb za snimanje i čitač kartica za, valjda, evo tv ili recimo tivu'sat.
od zanimljivosti - prednji botuni na uređaju svijetle, a ekran nije grafički kako se na prvu čini po slikama na netu, već samo numerički. radi relativno fluidno i brzo se buta.

ovaj drugi, amiko hybrid ima jako fluidan gui, sve leti, ali nema ništa od opcija, a dvbt tuner mu je kata-faking-strofa. dvb-t search nema niti opcije za fta scan, već samo "skeniraj ili nemoj skenirati".
ima 2 usb-a ali to je plafon korisnih stvari koliko vidim. web interface ima samo opciju za ugasiti ili restartati uređaj. za 500kn ne vidim da toliko vrijedi. vjerojatno ću ga vratiti i uzeti još jedan redline, samo da prvo ovog kojeg već imam isprobam na svom antenskom sustavu.

o tome kako se taj amiko ponaša kod mene, dignut ću video pa možete se razočarati.
i na niti jednom od ta 2 uređaja nisam našao toliko popularne emulatore. obzirom da već i kalkulatori imaju oscam ili takonešto za pirateriju, čudi me da ovaj amiko to nema.

edit, taj amiko se ovako ponaša kod mene. jeftin tv ima neusporedivo bolji tuner.
https://mega.nz/file/8Yw01Yba#opioFt...YaxL-Oap8ZKyhw
jp_rv je offline   Reply With Quote