Citiraj:
Autor pinkskin
Dobri su ovi iz tele2,
|
Al svi, svi ti operateri su tako perfidni da je to cudo jedno.
Nemamo mi prave zastite potrosaca.
https://mob.hr/kako-nas-operateri-tr...#disqus_thread
Dakle moguce je raskid ali tek nakon sto je otislo u medije ! Do tada MUK ili nejasni odgovori. Nadalje, potiho i Total TV digao cjene, samo objavili na svojim stranicama.
Racuni i eventualna obavijest ce tek stici za kojih 7 za prosli mjesec a nova cijena vec je na snazi ! Dakle i kad saznas, vec placas skuplje, pa jako malo ljudi prati stranice operatera.
Tele2 je tu posebno perfidan, izmjena ide u polovici mjeseca, 15-tog. Do polovice mjeseca neko kucanstvo koje trosi cca 500/600GB sto zbilja nije puno ce potrositi cca 300GB.
Nakon 15-tog se ukljucuje tj. reducira za ostatak mjeseca tih 200GB ili cak pola od toga posto je i ostalo pola obracunskog mjeseca. Dakle tih 100GB ce "potrajati" nekih 7-10 dana.
Nakon sto se ispuca paket i brzina padne na 2Mbps ljudi ce tih 5-7 dana do kraja mjeseca
pripisati losoj vezi !! Pogotovo kad krene novi mjesec i
brzina se vrati nazad na xy koliko ko vec ima..
Tek negdje polovicom iduceg mjeseca ili nesto ranije ce ljudi skuziti da su vise od 7 dana na 2Mbps i tek onda ce poceti zvati sluzbu za korisnike ! Tko gleda iskreno sve one papire/reklame sa racunom ?
Otgnes uplatnicu i ostatak bacis ili das zeni da arhivira, dakle dobili su da zadrze ljude bar jos jedan ili 2 mjeseca jer mi tu na forumu smo onaj 2% koji su informirani ili prate reda radi.
Kod Totala je jos gorji profil korisnika, 99% sam gleda tv i placa racune,
pola ih nema ni internet a cijena osla gore a javili osobno nisu nikome !