View Single Post
Staro 07.10.2020., 15:22   #1332
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Cijenu telefona nikad ne percipiram onom koja je u dućanu , nego na njuskalu, jer telefon uvijek kupujem iskljucivo na njuski.

Slazem se da je ovo old school dizajn, ali nazalost, Sony (i svi ostali proizvođači koji su propali Sony/HTC/LG) je iz opravdanih raloga tamo gdje je, pričamo o telefonima i njihovom udjelu u ukupnoj prodaji.
Ovo je individualno..

Osobno, to me tolko ne dira, napravili su odlican potez godine s 5 II, pitanje je samo, koliko ce se daleko cut njihov glas, tj navedeni model smartfona, jer, malo ko kupuje sony, kinezi dominiraju trzistem, marketing im nije jaca strana a bome i nemaju nekaj sluha po pitanju cijene proizvoda; doduse to potonje je isto diskutabilno, a jedan od primjera je ajfon, ko pita za cijenu

Imam U11 star 3g2mj, u ono vrijeme dok sam kupovao, vec onda je htc bio "nepopularan" al htc je, kak se veli, ima ono nesto, slicna situacija je i sa sonijem..

Nekadasnji smartfoni su mi bili daleko bolji, ravan ekran (bez gluposti a la zub, kapljica i sl) ledica, 3.5mm, utor za sd, koji to smartfoni nude sve u paketu.
zvonac je offline   Reply With Quote