Išao sam kontaktirati Tele2 da vidim sto ce reci, uglavnom bjezite glavnom bez obzira ovo nema smisla i trenutacno imaju najgoru moguću ponudu za internet. Možete vidjeti što su rekli nakon par pitanja.
Silthrax 08:43
Kako sada ako mi je to premalo interneta po maksimalnoj brzini a potpisao sam ugovor di je bilo dogovoreno 1TB? To je velika izmjena. Ja prosječno trosim 300-350GB i ovo mi neće biti dovoljno. Da li će te nuditi raskid ugovora za korisnike koji su sklopili ugovor po 1TB?
Pročitano
Pero 08:44
Iako promjena Uvjeta korištenja nije velika i nema utjecaja na većinu korisnika, ugovor koji ste potpisali uz obvezno trajanje i dalje vrijedi. Budući da želimo da Vi, i svi naši korisnici, budete zadovoljni uslugom i ostanete u mreži zato što ste zadovoljni, a ne zbog toga što ne možete otići zbog penala, odlučili smo vam u ovom slučaju omogućiti raskid bez penala do 1.1.2021.
Važno je napomenuti da ćemo od 15.10. uvesti novu tarifu koja će imati dodatnu zaštitu u vidu mogućnosti korištenja po punoj brzini samo na određenoj lokaciji koju korisnik odabere. Ako sada raskinete ugovor, nećete biti u mogućnosti uzeti tarifu s ovom razinom mobilnosti i neograničenim prometom. Stoga predlažemo da ostanete kod nas i provjerite hoće li usluga i dalje biti u redu, a ako nakon toga poželite raskid, moći će te raskinuti po istim ovim uvjetima bez penala.
Silthrax 08:48
Zanima me ovaj dio Vašeg odgovora "Važno je napomenuti da ćemo od 15.10. uvesti novu tarifu koja će imati dodatnu zaštitu u vidu mogućnosti korištenja po punoj brzini samo na određenoj lokaciji koju korisnik odabere." Da li to znaci da ću ako odaberem tu tarifu i mjesto na kojem koristim taj internet i dalje imati 1TB interneta po maksimalnoj brzini ili?
Isporučeno
Pero 08:50
15.10.2020. uvode se 2 nove tarife za mobilni Internet, s datumom puštanja novih tarifa prestaje prodaja postojećih tarifa za mobilni Internet:
U ponudi će biti Bezbroj GB za 169 kn: U navedenoj tarifi korisnici imaju neograničeni pristup internetu pri čemu im je prvih 200 GB dostupno po maksimalno dostupnoj brzini, a nakon toga se brzina spušta do 2 Mbps u periodu od 0-24h. Dodatno, navedena tarifa je vezana za jednu adresu po želji korisnika na kojoj vrijede uvjeti gore. Ukoliko korisnik promjeni lokaciju (npr vikendica, more) brzina će se odmah spustiti do 2 Mbps bez obzira na trenutnu potrošnju prometa u tom mjesecu. (svaki put kad se korisnik vrati na prijavljenu adresu Internet će biti po maksimalnoj brzini (dok ne potroši 200 GB), a svaki put kad ode s internetom od prijavljene adrese će se automatski smanjiti).
Druga tarifa u ponudi je 70 GB za 79 kn: Korisnici za 79 kn imaju ukupno 70 GB podatkovnog prometa s brzinama do 10 Mbps. Tarifa je potpuno mobilna te je brzina do 10 Mbps dostupna neovisno o lokaciji na kojoj se korisnik nalazi.