View Single Post
Staro 06.10.2020., 20:36   #8
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ovo je cak vrlo korektna cijena, naravno, pitanje je mogu li napraviti reverse charge u takvom slucaju, odnosno bi li mi oni izdali takvu fakturu, ja je platim, a lako si sredim tko ce pokupiti mobitel fizicki u poslovnici...

Jok, nista specificno, radi se o uredjaju kojeg cu ja koristiti.

Zelim maleni mobitel jer na njemu doslovce procitam poruku/mail i eventualno odgovorim u maksimalno jednoj recenici, dakle, nije mi presudno da mobitel bude velik jer... ne znam ni zasto bi mobitel trebao biti velik, picka mu materina.

3.0/3.1 zahtijev je takav jer USB C mobiteli s 2.0 prikljuckom uglavnom ne podrzavaju video izlaze i slicne finese; a ako je mobitel malen, onda mi je uvijek pri ruci imati malu torbu s prezenterom i dockom i biti fleksibilan (poslovne i edukativne prezentacije).

Cisti Android je prekrasna stvar koju sam iskusao na Motodrolji i sve nakon toga mi je uzasno, neprakticno i fuj. Ionako za sve koristim Google ekosustav, od kalendara, drivea mailova i svih ostalih cuda, pa mi je to bila super prica.

Ovo sto je coconut poslao cini se vrlo korektnom cijenom, cak ako i preskocim reverse charge pricu...
Imaš Sony Xperia XZ2 Compact, neki tip ti je prodaje na forumu.