View Single Post
Staro 06.10.2020., 02:34   #657
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005

Ne mislim da Honda neće dati nego da RedBull to neće prihvatit. Kao prvo nemaju preduvjet za to u smislu ekipe, resursa iskustva a s druge strane to ih previše košta. Tu ne mislim na novac nego na vrijeme koje će im biti potrebno da se poslože. A poznati su po tome da promptno reagiraju što je pohvalno. Proizvođači koji imaju više mušterija imaju bolji feedback i to moraju i mogu bolje iskoristi kao prednost. Što se tiče renola još ima dosta vremena ako Renault pokaže napredak svašta se tu još može dogodit. Sjekire se zakapaju kad su interesi u pitanju.

Što se tiče Mclarena mogao je on ostat sa Mercedesom i dalje mislim da tu nije bilo ništa pod mus. Da je imao ne znam kakve uvjete danas bi Mclaren bio puno bolje pozicioniran nego sad. Sa Hondom su dotakli dno ... raskinulli ugovor za koji se mislilo da je to jednostavno nemoguće a sa renolom se krpaju do novih pravila. Pogledaj samo momčadi koje su od tada bile na mercedesovim motorima čak one sa začelja su doživjele svoje najsvijetlije točke kao Williams, sada RP ... di je tada bio Mclaren? Pisao svoju crnu povijest.

F1 je u banani, gledanost i zanimljivost nikad manja. Koliko god svi mrzili Bernija vrijeme je pokazalo da je znao što radi. Ovi kako su krenuli neće više privući niti jednog novog dobaljača motora.
Xenon je offline