View Single Post
Staro 06.10.2020., 00:57   #656
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Oklen tebe u F1? Ja sam mislio da se ti svađaš samo na mobitelima dobrodošao si u rasprave.

Prvo, zašto misliš da Honda nebi "dala" svoj IP da Red Bull u svom HQ nastavi sa motorima? Nemaju kaj izmišljati, sve je tu, samo ih drmaju dalje?

https://the-race.com/formula-1/honda...ject-post-2021

Kao što piše, sve je na Red Bullu. I nekako vjerujem da će prije oni ostati na ovom motoru i prepakirat ga u svoje ime, nego opet sa Renolom. Komotno mogu nastaviti sa ovim do 2025 i izmjene motora, a tada im VW može uletiti kao WORKS, što se već i priča.

Da, moguće je da su komotni pa samo naruče od Cyrila motore, ali ne bi dao ruku u vatru da neće nastaviti putevima Honde.

Drugo, McLaren nije bio prgav sa Mercedesom nego nisu imali izbora. Postali su od WORKS momčadi, CUSTOMER momčad i kao takav si ono što sam naveo. Krajem 2012 Ron Dennis je to vidio da to ne vodi nikuda i želio je biti WORKS team opet nekome. Dogovorio se sa Hondom od 2015. Ispalo je kako je ispalo i za McLaren i za Rona Dennisa. Bilo je tu puno politike i više fokusa na fotelje nego na samu stazu i to je dovelo do generalnog qrca. Od momčadi je ostalo ime, izmešalo se dosta ljudi. Renault je uskočio jer druge opcije nije bilo. Seidl kao švaba ponovno dogovorio Mercedesove motore, a Key će probati napraviti što bolju šasiju. Pa što bude...
Brko je offline