View Single Post
Staro 05.10.2020., 13:32   #2052
picajzla0707
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
stari znam kaj bi odgovorio, ali za tvoje dobro shvacanja kako stvari funkcioniraju i da nekaj naucis potrudi se malo sam, evo pomocio cu ti protupitanjem...

zasto na rtx2080ti nije takav drop kao na rtx2080, razmisli, pogledaj core countove, tflops output, bla bla bla - ima sve na wikiu dostupno za turing

pa kad to pogledas, pogledaj jos jednom video jer nerdtechgasm ti je u tom videu odgovorio na tvoje pitanje, samo treba zbrojiti 2+2.

e jbg ak to ne znas kaj god da ja napisem u tvom shvacanju nece biti tocno, pa kako god da se okrene(dodjes ili ne dodjes do razloga/rjesenja) s moje strane eod.
Sve je meni to jasno, no zašto bi kupce bolio johnny jesu li perfomanse dobivene naguravanjem dodatnih jezgri, promjenom proizvodnog procesa, arhitekture ili uz pomoć ćiribu-ćiriba.
3080 u odnosu na 2080 daje drastično više rt perfomanse, puno više nego raw perfomanse, a jesu li to postigli s više rt jezgri ili primjenom generacije tih jezgri, meni kao potrošaču je sasvim svejedno - razlika je tu i to ne mala
picajzla0707 je offline   Reply With Quote