View Single Post
Staro 05.10.2020., 12:31   #653
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Meni je u svijetu medija prodavac uvalio neki Synergy prijemnik, znam da strong valja, stronga nije bilo pa sam pitao prodavaca on nahvalio ovog Synergya da je to za naše tržište da je to super bla bla, 210 kuna. I popušio sam priču dok nisam pronašao i išao spremiti kanale i pojavila mi se poruka "Ušteda..." ili ti ga Saving by google translate

Onda mi je bilo jasno da sam vrlo vjerojatno kupio govno. Obicne kanale reproducira dobro za HD nema snage cini mi se.
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Haha, ma babi crkao DVB-T pa isa na brzinu kupit DVB-T2, kad ga je ovako i nako trebalo mjenjati i u svijetu medija u malla nije bilo nego synergy 209kn, vivax 219kn, i neki treci 180kn.

Mislio sam kupit Stronga, to sam vidio da uglavnom hvalite ovdje, doduse samo sam proleitio kroz temu, ali kad ga nije bilo... Mora neko bit i pokusni kunic
Kritična greška kupit ovo babi, a i normalnom čoviku.

Uređaj je glup, svakih tjedan dana reskenira programe, i doda UnknownChnl1-13 na prva mista i skroz razbuca listu programa, i onda jadnoj babi Dnevnik vise nije na prvom di joj je zadnjih 70 godina nego nekad na 13 nekad na 28.

Opciju za iskljucit reskeniranje nisam našao, i isto tako nema opcije da kad se upali uređaj da prebaci odma na njegov HDMI port. Što je stari vivax radio sa SCART kabelom.

Uređaj je govno i nemojte ga kupovat jer ovakvi proizvodi ne zaslužuju novac, nadam se da ce svijet medija dopustiti zamjenu.
OuttaControl je offline   Reply With Quote