View Single Post
Staro 04.10.2020., 22:52   #747
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja sam ga tek kupio i naravno da sam totalno odusevljen. Doduse posto se za 1500kn on moze uzeti C1 nisam bas siguran da featurei S5 Max vrijede toliko vise novaca, ali meni je to gušt .

Koliko sam čitao C1 i S5 max identicno usisavaju, S5max ima malo bolji mop. Caka je sta s5 max možeš poslati da ti očisti samo neki komadic stana, dok C1 bez lidara ne možeš nego čisti sve po redu. i ne možeš namjestiti no go i no mop zone. Ali stavis ga u sobu zatvoriš vrata. i nek gonja

Uglavnom treba mu pripremit teren kako kolega kaze ima nekih mjesta di zapinje i na prvo paljenje ga treba pustiti da odradi kompletno ciscenje da izmapira cijelo podrucije, i da se otkriju problematicna mjesta. Ja imam 2 no go zone, i jednu imam al nemam nego maknem stolic koji mu je problem jer uđe preko nogica(kvadratne cijevi) a ne zna izać vanka jer udara u noge pa mu senzor kaze da se vrati nazad. Kad ima Mop prikljucen vise zapinje nego bez mopa, pa je dobro definirati no mop zone i odradit jedan full cleanup bez mopa i jedan sa.

Baza je sto ako fizički moze proci, onda ce se on provuci nekako, imam stolice taman širine kao on, i progura de nekako

Sta se tice usisavanja, držim ga na balanced, sam skuzi kad je tepih pa pojača, ali baterija je dovoljno jaka da ga komotno mogu drzati na max i ostat ce vise od 50%. Usisa isto ko stapni usisavac, da treba tu i tamo sa pravim, treba sigurno i mop i njega ali on posrka čudo prašine svaki put i to cini wow efekt i smanjuje pravo usisavanje na puno rijeđe. Ja još nemam ni kućnih ljubimaca ni male djece da imam njih bilo bi jos veće oduševljenje.

Jos ga nisam schedulao jer žena radi od kuce pa nezz koja je ura idealna, al da je stan prazan bilo bi dok sam na poslu, al kad idem negdi kliknem clean i to je to. Kad se vratim ispraznim spremnik i to je to.

Jedan od problema su mu tanki, mekani/lako savitljivi tepisi. Nakon 2-3 prolaska preko tepiha ga presavije nekoliko puta i onda zapne od njega, znaci ili maknit tepihic ili ga zaljepiti. Tvrđe/deblje tepihe bez problema ocisti.

I najsmješniji trenutak ikad je bio kad sam mu pomakao dock u drugu sobu, 10 min ga je tražio ali ga je uspio nac

Ja sam svog uzeo u Svijetu medija za 3700, jer su ga imali odmah u trgovini a cijena je svagdje ista. Eventualno 100 kn manje.
Tipkam s moba, sorry na greškama

Link na C1
https://a.aliexpress.com/_mtVwlCL

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 04.10.2020. u 22:59.
OuttaControl je offline   Reply With Quote