Citiraj:
Autor sharyn
mozeš nabacit nekakve osobne dojmove, isto ganjam nekakvi usisavač za ljenčine a ne znam koji 
|
Koristim ja S50 kakvih 6 mjeseci.
1. Maknuti sve sitnarije s poda, meni je pojeo usb c kabel od punjača mobitela.
Kabel u smeću.
2. Paziti da ne posrče vodu, sjebaće filter. Glavni filter unatoč preporukama nebi prao u vodi, mislim da je to prvog zagušilo.
3. Računaj da su sve četke i filteri na njemu potrošna roba.
4. Support odgovara u roku 30min. Nisam mogao vjerovat. Imao sam problem s jednim kotačem, zavukao se papir.
5. Ispao mi je s wifi mreže par puta.
6. Dva tri puta mi se aplikacija zblesila, tipa ne učita mapu stana. Ali to je ionako vječito u beta fazi.
7. Paziti na pozicije gdje može zaglaviti. Kod mene fotelja malo izaziva probleme.
8. Spremnik moraš nakon svakog usisavanja isprazniti, i otresti filter.
9. Svi dijelovi, uključujići i one koji nisu potrošni, se nevjerojatno lako skidaju i mijenjaju. Za doslovno sve imaš youtube tutorial.
Izađeš iz stana, pošalješ ga da čisti, zavlači se gdje ti nećeš sigurno. Dodatno je potrebno eventualno tepih usisat.
Uglavnom ja oduševljen.
Možeš ga poslat po pojedinim prostorijama, možeš odredit no go zone, možeš mu timer stavit.
Ja uglavnom svako jutro potrošim par minuta na izlasku iz stana da mu "pripremim teren", i pošaljem ga na čišćenje. I nema prašine i dlaka po podu. Raspored čiščenja se može potpuno automatizirati, ali tipa popet će se na sitne dječje igračke, i zaglavit. Dakle nema Superzingsa po podu...